Om SIBE Renhold

Sibe Renhold AS er en godkjent renholdsbedrift med 40 ansatte, som hovedsaklig opererer i Oslo og omegn. Vi utfører både store og små renholdsoppdrag, fra private boliger til kontorer og byggeplasser.

Vår visjon er din trygghet. Vi leverer trygt og ærlig renhold i alle ledd, fra administrasjonen til våre renholdsmedarbeidere. God kommunikasjon internt og eksternt, samt tilgjengelighet er vår styrke.

Kvalitetssikret

Sibe Renhold AS er ansvarlig for at personalet har de nødvendige kvalifikasjonene som kreves for å kunne utføre arbeidet hos dere. Ved ansettelse gjennomfører vi intervjuer og referansesjekk for å finne de dyktigste og mest kvalifiserte renholdsmedarbeiderne. Renholdsmedarbeider rapporterer jevnlig til driftsleder. Driftsleder har det overordnede ansvaret for at arbeidet utføres etter gjeldene krav.

Gratis befaring

Er du interessert i å få en renholdsavtale for din bolig eller bedrift? Nå gjør vi det enklere å bli kunde. Vi tilbyr gratis befaring til alle som vurderer å gjøre en renholdsavtale. Hvis du ønsker en gratis befaring av din eiendom, klikker du på knappen under og fyller ut skjemaet. Vi tar kontakt med deg i løpet av 24 timer.

Book Gratis Befaring

Administrasjon

Generelle henvendelser: 23 89 86 16

Kristy Toompalu

Kristy Toompalu
Daglig leder
926 20 619
kristy@sibe.no

Sheenly Palencia
Arbeidsleder
46550454
sheenly@sibe.no

Styret

Bjørge Fredheim
Styreleder

Wenche Hagalia
Styremedlem